Naar boven

Bianco

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.Damesmerk Bianco Jeans

Bianco is een broekenmerk dat is opgericht in 2001. Comfort staat bovenaan bij dit damesmerk. De broeken zijn een mix van vrouwelijkheid, stoer uiterlijk comfort en een vleugje vintage. De modellen hebben verschillende wassingen waardoor er voor iedereen wel een geschikte broek te vinden is.

Pasvorm en kwaliteit

De broeken van Bianco zijn uniek door de exclusieve wassingen en pasvormen. In de verschillende modellen zijn hoge kwaliteit stoffen en kleine details verwerkt. Bianco broeken zitten de hele dag door lekker!

Winkelmerk

Bianco is te vinden in onze winkel op de begane grond. Naast Bianco vind je hier ook de merken MAC en Street One. Bij Konijnendijk Mode kun je nog 150 andere dames- en herenmerken shoppen. Konijnendijk Mode is een winkel van 4000 m2 waar je een hele dag onbezorgd kunt winkelen. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Boek één van onze arrangementen zoals het VIP-arrangement, Styling Arrangement of Personal Shopper. Direct bij binnenkomst is onze lifestyle afdeling waar je leuke items voor in huis kunt shoppen of waar je originele cadeautjes kunt vinden.