Naar boven

Zusje van Betty Barclay

Betty & Co

Betty & Co is het jongere zusje van het merk Betty Barclay. Het merk is ideaal voor dames die van casual, maar toch ook van stijlvolle damesmode houden.

Betty & Co collectie

Als je de collectie van Betty & Co vergelijkt met de collectie van Betty Barclay, valt vooral op dat je je met Betty & Co elke dag stijlvol casual kunt kleden. De collectie van Betty & Co is zeer breed. Je kunt bij dit merk terecht voor T-shirts, vesten, blouses, broeken, jeans en ga zo maar door. Oftewel: voor een complete outfit, zal je zeker slagen bij Betty & Co!

Betty & Co kopen

Vanaf het voorjaar 2016 is Betty & Co te koop in onze winkel in Zuid-Beijerland. Online is het merk helaas nog niet verkrijgbaar, maar in de winkel kun je de gehele collectie op je gemak komen bewonderen. Je kunt er zelfs een dagje uit van maken, want het team van ons Grand café The Ritz staat voor je klaar om een heerlijke lunch klaar te maken of een kopje koffie met gebak! 

Sale

Mocht je geïnteresseerd zijn in afgeprijsde artikelen, dan nodigen wij je graag uit om eens langs te komen in juni/juli of in december/januari. Deze maanden staan in het teken van de sale en wie weet scoor jij nog Betty & Co artikelen met hoge kortingen!