Naar boven

Belluna damesmode

Belluna Damesmode

Belluna is een damesmode merk van Nederlandse origine. Het modemerk lanceerde in 2002 hun eerste collectie en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een internationaal merk met zo’n 150 verkooppunten over heel de wereld. Belluna onderscheidt zich door eenvoud, betaalbaarheid en een oog voor mooie details. Dit zeer veelzijdige modemerk heeft een breed assortiment van casual tot zakelijke kleding. Door het zorgvuldig kiezen van de materialen produceert Belluna kleding van zeer hoge kwaliteit.

De Belluna Collectie 2019

De collecties van Belluna zijn zeer divers. Van een hip vest tot een trendy jurk met stijlvolle details. De collecties van Belluna worden omschreven als casual kleding met Frans Italiaanse flair. Eenvoudige patronen gecombineerd met nette details zullen ook in de nieuwe collectie weer de basis zijn.
 

Shop Belluna bij Konijnendijk Mode

Een gezellig dagje winkelen? Bekijk de nieuwe collectie van Belluna bij Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland. In Zuid-Beijerland staat dé winkel van de Hoeksche Waard. Je kunt namelijk niet om ons pand van 4000 m2 heen. Laat je adviseren door één van onze mode-adviseurs of neem rustig zelf de tijd om tussen de ruim 150 merken te lopen! Maak je dagje uit compleet met een heerlijke lunch in ons Grand Café The Ritz. Elke maand staat er weer een nieuwe verrassing voor je klaar! Trakteer jezelf of verras een vriendin of je moeder eens met een VIP arrangement of een Personal Shopper!