Naar boven

Altio

Altio

Altio is de specialist op het gebied van herenaccessoires. Het merk produceert sjaals, stropdassen, strikjes, manchetknopen, zakdoeken en ga zo maar door. Alles wat je voor een complete outfit nodig hebt, vind je bij dit herenmerk. Elk artikel wordt nog steeds op ambachtelijke, unieke wijze geproduceerd, wat een hoge kwaliteit en duurzaamheid garandeert.


Italiaanse accessoires

De collecties van Altio worden gemaakt in samenwerking met Italiaanse modeontwerpers. Dit is vooral terug te zien in de details, de gebruikte, van hoge kwaliteit, materialen en details. Nederlanders zijn, net als veel Noord-Europeanen, gecharmeerd van Italiaans design in kleding. Daarom passen de accessoires van Altio ook zo goed bij de veel verkochte colberts, blazers en dress shirts van bijvoorbeeld Scotch & Soda, Club of Gents en Carl Gross.


Strikken, sjaals, stropdassen

Bij Konijnendijk Mode weten we dat het hebben van een mooi kostuum en colbert niet altijd genoeg is. De bijbehorende accessoires zijn tegenwoordig net zo belangrijk. Daarom bieden wij een ruim aanbod van accessoires van Altio aan. Op deze manier shop je een gehele outfit in één keer bij elkaar, hoe fijn is dat? Wij helpen je dan ook graag met het vinden van de ideale combinatie. Helaas kun je dit modemerk nog niet vinden in onze webshop. Wel shop je kostuums, pakken en colberts van merken als: Carl Gross en Club of Gents. Ook ontmoeten wij je graag in onze winkel waar wij je kunnen voorzien van passend advies.