Naar boven

Alix

Alix The Label bij Konijnendijk Mode

Het merk Alix The Label begon in 2014. Het Nederlandse merk had al goed voor ogen wat ze willen: stijlvolle kleding met een goede pasvorm en hoogwaardige kwaliteit.


Alix The Label: Rock & Roll en een eigen wil

Alix The Label is een merk speciaal voor dames met een eigen stijl en een eigen wil. Ben je eigenwijs en zoek je unieke kleding? Dan zit je bij Alix The Label zeker goed.


Alix The Label; van stijlvolle bomberjacks tot gedetailleerde rokken!

Naast hippe palazzobroeken verkoopt Alix The Label ook gedetailleerde jurken. De focus ligt vooral op kwalitatief goede materialen met unieke items. Het fashionlabel staat voor comfortabele en stijlvolle damesmode en daardoor heeft het veel klanten bij Konijnendijk Mode. Het merk is heel actueel en sluit daarom goed aan bij de huidige trends!


Alix The Label bij ons in de winkel

Je bent van harte welkom in onze winkel om dit damesmerk te komen bewonderen. Naast Alix The Label bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Summum of Geisha. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.