Naar boven

10 Days

(27) (27 artikelen)
De items van 10DAYS hebben een casual en stoere uitstraling. Bij 10DAYS staat vrijheid, comfort en duurzaamheid centraal. De collectie bestaat uit kwalitatieve, tijdloze items die aanvoelen als een tweede huid. Shop nu de nieuwe 10DAYS collectie bij Konijnendijk Mode.

Ervaar de vrijheid van 10DAYS Amsterdam  


Wil jij duurzame, comfortabele kleding waarin je jezelf kan zijn? Kijk dan eens bij 10DAYS.10DAYS staat voor vrijheid om jezelf te zijn, je goed te voelen en eindeloos outfits te creëren. 10DAYS is niet alleen een kledingmerk, het is een lifestyle merk. Sinds 2007 brengen zij tijdloze kleding, schoenen, accessoires en woonartikelen op de markt. Shop de nieuwe collectie van 10DAYS bij Konijnendijk Mode. Wil je direct shoppen? Klik hier.  

 

10DAYS staat voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort


10DAYS volgt geen trends en regels, maar focust op het ontwerpen van comfortabele tijdloze kleding waarin jij jezelf kunt zijn. De materialen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit waardoor jij lang van je favoriete items kan genieten en je zo je ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houdt.  

 

De mode van 10DAYS is casual, stoer en tijdloos 

De items van 10DAYS creëren een stoere en casual look. De collectie bestaat uit basic tops, hoodies en joggers maar er is ook een ruim aanbod aan jurken, pullovers en broeken. De kleding van 10DAYS
zijn tijdloos en raakt dus nooit uit de mode. 

Shop nu nieuwe voorjaarcollectie van 10DAYS bij Konijnendijk Mode


De nieuwe zomercollectie is binnen! Naast 10DAYS zijn er bij Konijnendijk Mode meer dan 150 andere merken te koop, zoals Modström, Aaiko of Maison Scotch. Kom naar de winkel, onze modeadviseurs helpen je graag met het uitkiezen van jouw ideale outfit. Of boek één van onze shoparrangementen. Geen tijd om naar de winkel te komen? Koop 10DAYS dan nu online via onze webshop.