High-Tea in Grand Café The Ritz

Wil jij jezelf, een vriendin of misschien wel je moeder verwennen met een heerlijke High-Tea? Op donderdag 25 mei aanstaande organiseren wij in Grand Café The Ritz een heerlijke High-Tea met een selectie aan hartige en zoete hapjes die perfect zijn aangevuld met een scala aan verfijnde theesoorten. 

Donderdag 25 mei aanstaande organiseren wij een high-tea in Grand Café The Ritz. Tijdens de high-tea word je volledig in de watten gelegd en ga je genieten van lekkere zoete en hartige versnaperingen van onze chef Johan. 

Het programma:
14.00 uur - ontvangst met bubbels én tijd om te shoppen.
15.00 uur - Genieten van een overheerlijke high-tea met zoete en hartige hapjes.
15.30 uur - Trendpresentatie van onze stylist Sylvia
16.30 uur - Einde high-tea

Bij het afscheid krijg je een leuke goodiebag mee naar huis om nog even na te genieten. 

De kosten voor de high-tea zijn € 24,95 per persoon en worden van te voren middels een betaalverzoek afgerekend. Dit betaalverzoek ontvang je op werkdagen na reservering. 
We hebben plek voor 68 personen, vol = vol. Wil jij ook genieten van een High-Tea bij Grand Café The Ritz? 

Meld je hieronder aan via het formulier. Lukt het niet met het formulier hieronder? Stuur een e-mail naar marketing@konijnendijkmode.nl met je naam, e-mailadres, telefoonnummer en met hoeveel personen je wilt komen. 

Na het toesturen van het formulier of de e-mail ontvang je binnen 2 werkdagen een betaalverzoek in de e-mail. De reservering wordt na betaling per e-mail aan je bevestigd.