Naar boven

Nieuw merk:
 

 
 
Elvine, van oorsprong een Zweeds merk, staat bekend om de goed ontworpen jassen. Het regenachtige landschap van Zweden is één van de inspiratiebronnen voor de ontwerpen van de Elvine jassen. En dat is te merken, want de jassen kunnen wel tegen een regenbui, zoals wij die ook in Nederland kennen. Naast het regenachtige klimaat is de straatcultuur ook een belangrijke inspiratiebron. Daniel Mänd, het gezicht achter Elvine, kon als jongvolwassene geen jas vinden die paste bij zijn urban lifestyle. Met dit in zijn achterhoofd, het vele reizen en de passie voor mode zet hij samen met zijn team ieder seizoen weer een schitterende collectie voor dames en heren neer.

De kwaliteit staat bij Elvine op nummer 1. Een winterjas moet goed zijn, je beschermen tegen weer en wind. Met de water– en winddichte jassen van Elvine komt het wel goed. Met een winterjas van Elvine, ben je er zeker van dat je er buiten lekker warm bijloopt!

Naast de fijne winterjacks zien wij ook dit seizoen de geliefde parka jassen weer terug. De jassen zijn in de kleuren van dit modeseizoen: donkergroen, bordeaux en donkerblauw.