Naar boven

Leer en suède

Dameskleding van leer en suède

Leer is sinds de middeleeuwen het materiaal voor kleding. Sindsdien niet meer weg te denken om te gebruiken of verwerken in onze kleding artikelen. Zowel leer als suède wordt gebruikt door dames over de hele wereld. Dit materiaal is een basis product wat gebruikt wordt voor kleding items, maar is in dit seizoen ook zeker een trend.


Leer en collectie

Dit materiaal heeft een groot aanbod in de nieuwe collectie, zowel in de winkel als op de webshop. Allerlei items die geheel in leer zijn of juist kleine leren details naar voren laten komen. Dit zorgt ervoor dat er veel variatie is en voor iedere vrouw wel de geschikte kleding te vinden is. Bij verschillende trends zoals zakelijk, klassiek of juist trendy kun je leer gebruiken. Van leren rok tot aan jas zie je in de collecties, maar ook de accessoires doen mee, je ziet genoeg tassen en riemen met leer. Leeftijd speelt geen rol, iedereen kan dit materiaal dragen!


Leer en merken

Elk merk heeft in hun eigen stijl de leren accenten in de collectie verwerkt. Zo heeft Nikkie het op een trendy manier verwerkt, met wat stoere leren accenten in het groen. En doet Expresso het op een wat elegantere manier met de kleuren in het cognac en zwart.