Naar boven

Expresso dames outlet

Outlet voor dames

Expresso is een echt Nederlands modemerk wat zich richt op dames die zich graag stijlvol en comfortabel kleden. Dit damesmerk heeft ieder seizoen een erg uitgebreide collectie. De zomercollecties en wintercollecties van eerdere seizoenen worden in de outlet aangeboden.

Dameskleding in de sale

Naast het damesmerk Expresso, vind je ook andere merken in onze online outlet. Zoals Sandwich, Gerry Weber, Tramontana en Gustav. Zo shop je het hele jaar door met 50% korting op de mooiste merken.

Jurken, broeken en blazers

In de outlet van Expresso zijn veel diverse producten te vinden. Ben je op zoek naar een jurkje voor de Kerst, een winterjas of t-shirt? In de outlet zijn de diverse producten met 50% korting te vinden.

Shop online bij Konijnendijk Mode

Wist je dan Konijnendijk Mode ook een winkel heeft? Wij zijn gevestigd in Zuid-Beijerland, een dorp nabij Rotterdam. Binnen 20 minuten ben je in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse of Middelharnis. Wil je graag online shoppen? Wanneer je voor 22:00 uur de bestelling plaatst, dan wordt het pakketje de volgende dag al geleverd. Boven de €50 betaalt u bovendien geen verzendkosten!