Naar boven

De nieuwste merken!

Een nieuwe seizoen, een nieuwe collectie en nieuwe merken! Shop de nieuwste fashionmerken zoals: Alix The Label, Another Woman, Co.Exist, Relaxed By Toni, Loavies en Modström. Laat je inspireren door de afbeeldingen en bekijk het hele aanbod in onze winkel!

Alix The Label


Alix The Label
is een nieuw Nederlands merk voor vrouwen met een jonge persoonlijkheid. Het merk is geïnspireerd door grote modesteden zoals Parijs en Milaan. Stoer gecombineerd met elegantie zijn de kenmerken van dit toffe merk.

 
Modström


Modström
is een kleurrijk en vrouwelijk merk. Het merk wilt een collectie ontwerpen met mooie en gemakkelijk te dragen kleding waarin veel vrouwen zich prettig voelen. Modström is er speciaal voor vrouwen met een urban style.


Another Woman


Another Woman
is een merk voor de modebewuste vrouw. Je kunt de items van dit merk goed met elkaar combineren. Het merk heeft een comfortabele collectie en is geschikt voor ieder moment van de dag. 


Loavies

 
Loavies is een hip, jong en betaalbaar merk. De laatste trends die het Loavies tegenkomt op de catwalk worden verwerkt in de collecties van Loavies.  


Relaxed By Toni


Relaxed By Toni is een damesmerk dat bekend staat om haar perfecte pasvormen hoge kwaliteit. In 2012 is het merk Toni opgesplitst waar het merk Relaxed By Toni uit is ontstaan. Het merk is er speciaal voor de elegante en sportieve vrouw.


Co.Exist


Co. Exist
is er voor vrouwen met persoonlijkheid. De stijlvolle jassen zijn vertaald in mooie silhouetten en luxe materialen. De damesjassen van Co. Exist zijn comfortabel en tijdloos.