Naar boven
Herenkleding | Vesten | Bugatti, State of Art, Cast Iron |

Vesten

Op zoek naar een heren vest? De collectie van dit seizoen bestaat uit een gevarieerd aanbod heren vesten. Ga voor een vest met een rits of met knopen in het bruin, blauw of rood. Bij Konijnendijk Mode vind je jouw ideale vest van merken zoals PME Legend, Scotch & Soda en Superdry. Lees snel meer over reserveren!

Een vest is meer dan warmte

Vesten zijn niet meer voorbehouden aan de oudere generatie, tegenwoordig draagt iedereen ze. Dat is ook niet zo raar, omdat elk zichzelf-serieus-nemend-merk ze maakt. Naast de wollen vesten, zijn er steeds meer sweatvesten voor een casual look. State of Art, Vanguard en PME Legend spelen hier goed op in. Je hebt het voor het uitzoeken, hoe fijn is dat!

Verschillende materialen met verschillende functies

Wollen vesten zijn warmer dan katoenen vesten en deze verkleuren niet. Je moet een wollen vest echter wel met grotere zorg behandelen. Zelfs in de handwas kan een wollen kledingstuk krimpen. Katoenen vesten zijn wat dat betreft makkelijker in onderhoud. Maar ook deze kunnen krimpen in de was. Kies je voor merinowol dan heb je een vest voor het leven. Het materiaal is duur, maar blijft mooi, blijft heel mooi in model en is erg zacht.

Koop jouw vest bij ons

In onze webshop vind je meerdere vesten van verschillende merken. We zorgen er altijd voor dat er een goede keuze is van vesten in een goede kwaliteit. Toch niet gevonden wat je zocht? In onze winkel in Zuid-Beijerland heb je een nog ruimere keuze. Kom gerust eens langs!