Naar boven

Truien & Sweaters

Een trui moet comfortabel zijn

Een trui of sweater moet ten alle tijden prettig en comfortabel dragen. Bij Konijnendijk Mode is er in de ruime collectie voor praktisch iedereen de juiste trui of sweater. Voor de koude dagen of mooie zomeravonden, een trui of sweater komt in ons kikkerlandje altijd van pas. Ook in onze online collectie is het makkelijk om te slagen, zowel in onze webshop als in de outlet.

Kwaliteit

Een trui selecteer je meestal op het uiterlijk. Een opvallende kleur, een opvallende print of juist de combinatie van rustige kleuren, dat is waar je waarschijnlijk je keuze in eerste instantie op baseert. Zeker bij je eigen favoriete merk(en) weet je precies wat voor kwaliteit je kunt verwachten. Toch is het leuk om af en toe eens iets anders te proberen. In onze webshop kun je er op rekenen dat alle merken geselecteerd zijn op kwaliteit. Dat geeft vast een prettig gevoel. Neem eens een kijkje bij PME Legend.

Koop nu gemakkelijk, veilig en snel online

Je aankoop in onze webshop is altijd veilig en gemakkelijk en je bestelling is snel binnen. Het voordeel van online shoppen is dat je deur er niet voor uit hoeft. Zeker bij het shoppen bij je favoriete merk ken je de kwaliteit en weet je over het algemeen al welke maat je moet kiezen. Kom je er niet helemaal uit, neem dan zeker even contact met ons op. We helpen je graag verder. Onze contactgegevens vind je onderaan onze website.