Naar boven
Herenkleding | Overhemden | Fellows, No Excess, N.Z.A. |

Overhemden

Start je zoektocht naar een mooi overhemd bij Konijnendijk Mode. Wij verkopen een ruim assortiment overhemden van verschillende merken en prints voor elke gelegenheid. Koop bij ons een topmerk, zoals State of ArtDstrezzed en Ledûb
Je kunt 24/7 online shoppen bij ons.

Overhemden vind je bij Konijnendijk Mode  


Op zoek naar een mooi overhemd? Start je zoektocht bij Konijnendijk Mode. Wij verkopen een ruim assortiment overhemden van verschillende merken en prints voor elke gelegenheid. In onze webshop is de keuze eindeloos. Voor een passend advies helpen we je graag verder in onze winkel. 
 

Een overhemd voor casual of klassiek 


Voor iedere gelegenheid is de overhemd een kledingstuk waarmee je altijd goed zit. Een dag op kantoor in een klassiek model of ga je eropuit in een hippe, gescheurde spijkerbroek met casual overhemd voor het coole effect. Dan heb je ook nog de verschillende modellen, zoals een getailleerd of recht model. Ga je voor een fris kleurtje en is veilig donker meer wat voor jou? Een overhemd is een must in iedere kast, maar kan soms wel wat prijzig zijn. Heb je al bij onze sale gekeken? 
 

Overhemden van topmerken bij Konijnendijk Mode 


Konijnendijk Mode verkoopt overhemden van diverse topmerken, zoals het casual State of Art, duurzame Dstrezzed en eigentijdse Ledûb. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste stijl en pasvorm. Zowel in onze winkel als online vind je een uitgebreide collectie waarin je zeker zult slagen. Zo kun je 24/7 online bij ons shoppen.