Naar boven
Herenkleding | Kostuums | Carl Gross, Club of Gents

Kostuums

Ga je trouwen, heb je een sollicitatiegesprek of een speciale gelegenheid? Konijnendijk Mode biedt een gevarieerd aanbod heren kostuums. In onze winkel staan wij graag voor je klaar om het geschikte pak voor iedere gelegenheid te vinden. Bekijk onze online collectie of maak een afspraak voor Kostuum op Maat.

Er zijn geen resultaten gevonden voor de zoekopdracht.
Verder winkelen

Een kostuum voor jouw gelegenheid

Een feest, een uitreiking, een uitvaart, een bruiloft. Er zijn veel gelegenheden waar men jou graag in kostuum ontvangt. Zeker als je niet altijd een pak draagt, is het vaak een behoorlijke uitgave en wil je een pak graag vaker kunnen dragen. In onze winkel in Zuid-Beijerland vind je en grote collectie kostuums van merken in diverse prijsklassen. Wilt u een pak wat helemaal uniek is? Kom dan langs voor een kostuum op maat!

De juiste accessoires maken de man

Combineer je kostuum met een goed passend overhemd en maak het af met een goede riem en stropdas voor het juiste effect. Een belangrijk detail, zorg er ook voor dat de sokken passend zijn. Heb je een goed overhemd dan kan dit prima bij meerdere pakken gedragen worden, zodat je verschillende combinaties kunt maken. Voor een goed advies zien we je graag in onze winkel. Contact opnemen kan natuurlijk ook altijd. Onze contactgegevens vind je onderaan onze website.

Snel een nieuw kostuum bestellen?

Soms kom je in de situatie terecht dat je snel een pak moet hebben. Daarvoor hebben we in onze webshop altijd een aantal kostuums op voorraad, zodat je binnen 2 dagen voorzien bent. Wil je toch graag passend advies? Kom dan eens langs in onze winkel in Zuid-Beijerland. Wij bieden ook de mogelijkheid om een Kostuum om Maat te laten maken.