Naar boven
Heren| Sieraden, horloges, armbanden

Accessoires

Ben je op zoek naar een sjaal, riem, stropdas, muts of een paar schoenen en sokken? Bij Konijnendijk Mode vind je de perfecte accessoires voor heren. Je kunt 24/7 online shoppen bij ons. Bestel nú online, dan heb je je bestelling binnen twee werkdagen in huis!

Accessoires voor heren vind je bij Konijnendijk Mode  


Bij Konijnendijk Mode vind je de perfecte accessoires voor heren. Of je nu op zoek bent naar een sjaal, riem, stropdas, schoenen, muts of paar sokken. Wij verkopen het allemaal. Want, accessoires maken de man. Koop het voor jezelf of geef het cadeau. 
 

Een accessoire voor iedere gelegenheid 


Wij geloven dat naast kleren, accessoires de man maken. Steeds vaker zie je mannen met een statement om lopen. Of het nu gaat om een hippe stropdas, goed paar opvallende sokken of een blitsende riem. Het zijn juist de accessoires die een outfit afmaken of erg leuk zijn om cadeau te geven. Een accessoire is namelijk erg persoonlijk, kent geen tijd en is vaak niet al te duur. Voor iedere gelegenheid is een accessoire geschikt, zoals een goed paar stevige sokken voor een wandeling en een stropdas bij een formeel overleg. 
 

Accessoires van topmerken bij Konijnendijk Mode  


Konijnendijk Mode verkoopt accessoires van diverse topmerken, zoals het stoere PME Legend, Italiaanse Profuomo en casual State of Art. Je vindt bij ons voor iedere portemonnee een geschikte accessoire. Kom langs in onze winkel voor alle accessoires of bestel 24/7 online jouw favoriete items!