Naar boven

Truien & Vesten

Een trui of vest voor de koudere dagen

Voor de koudere dagen of de afgekoelde zomeravonden is het heerlijk een trui of vest achter de hand te hebben. Qua materiaal is er een ruime keuze. Krijgt u de kriebels van echt wol? Dan is katoen een goed alternatief. In beide gevallen is het belangrijk om je trui of vest voorzichtig te wassen, zodat het niet krimpt of verbleekt.

Cardigans, sweaters en pullovers

Een cardigan is een vest met een V-hals met daaronder een knopenrij waar de cardigan gesloten kan worden. Een sweater is van binnen gevoerd waardoor het zacht aanvoelt tijdens het dragen en sweaters zijn vaak voorzien van een capuchon. Sweaters zijn ooit gemaakt voor het sporten, maar worden tegenwoordig op elk moment van de dag gedragen. Een pullover is precies wat het zegt, een trui die je over je hoofd aantrekt en die dus geen sluiting heeft met knopen of een rits.

Koop jouw trui of vest nu online

Konijnendijk Mode verkoopt truien en vesten voor iedereen. Cardigans voor een nette outfit en sweaters om op een casual dag te dragen. Onze collectie is altijd afgestemd op de nieuwste trends, kleuren en materialen. Je grijpt door het grote aanbod (bijna) nooit mis in onze webshop. Kijk ook eens in onze outlet voor mooie afgeprijsde artikelen.