Naar boven

T-shirt & Tops

T-shirts en tops in alle soorten en maten

Bij Konijnendijk Mode vinden we het belangrijk dat er voor iedere lichaamsvorm een juist T-shirt of juiste top wordt gekozen. Daarom geven wij je graag advies bij je kledingkeuze. Maar ook zonder onze hulp kun je ongetwijfeld slagen in onze uitgebreide collectie. In onze webshop vind je verschillende merken waar je terecht kunt voor T-shirts en tops, zoals bijvoorbeeld Dept, Maison Scotch, Esprit casual en Sandwich.

 

Opvallende prints

De prints op de T-shirts en tops zijn opvallend en vaak erg mooi. Fotoprints, glimmende teksten en zomerse prints voeren de boventoon. Maar ook bijzondere kleurencombinaties en cartoons vind je terug. Tops is een verzamelwoord geworden van allerlei blouse-achtige shirts en hemdjes. Je kunt ze in alle materialen en combinaties van materialen krijgen. Zeker dat laatste is een duidelijke trend op dit moment.

Koop jouw favoriete merk nu online

In onze webshop vind je een groot aantal verschillende merken. Daarmee zorgen we voor een uitgebreide keuze, zodat er voor jou altijd iets bij zit. Prettig geprijsd, veilig en gemakkelijk te bestellen. Precies zoals het hoort.