Naar boven

Jurken & Rokken

Schitteren in een jurk of rok

Wij zijn erg trots op onze collectie jurken en rokken. Zoals de mooie elegante jurken en bijzonder gemaakte rokken van Expresso. Je kunt bij ons een keuze maken uit merken met verschillende achtergronden; hip, klassiek, rustig en of juist opvallend. Ook kun je bij ons terecht voor bijpassende accessoires, zoals sieraden, riemen en vestjes

De nieuwste trends

We zijn trots op onze collectie die altijd is afgestemd op de nieuwste en leukste trends. De jurken en rokken van dit moment zijn opvallend in print, maar zijn qua vorm rustig. Geen ruches, wijde mouwen, opvallende kragen of lagen. De jurken sluiten aan en vormen zich naar het lichaam. Maximaal in opvallende prints, maar minimalistisch in pasvorm. Dat zijn de jurken en rokken van dit moment.

Shop jouw jurk of rok online

Onze uitgebreide en altijd actuele collectie maakt het leuk om online te shoppen in onze webshop. Veilig en makkelijk heb je binnen enkele dagen je nieuwe aanwinst in jouw kast hangen. En je hebt de keuze uit diverse merken waaronder Maison Scotch, G-star en Expresso. Een mooi aanbod voor een mooie prijs, dat is de webshop van Konijnendijk Mode.