Naar boven

Broeken

Damesbroeken en –jeans

Een nieuwe broek kopen is leuk, maar soms ook best lastig. Daarom heeft Konijnendijk Mode een uitgebreide collectie broeken met verschillende pasvormen, zodat er altijd eentje bij zit die jij lekker vindt zitten en waarin je goed kunt bewegen. En natuurlijk waarin je je prettig voelt. Pasvorm, maat, materiaal en afwerking helpen allemaal mee bij de draagbaarheid van een broek. We adviseren je graag bij de aankoop van een prettige broek.

Merkenaanbod

Konijnendijk Mode heeft een uitgebreid aanbod in broeken van veel verschillende merken. Esprit, Geisha, Maison Scotch, Dept en Expresso. Het zijn bijna teveel merken om op te noemen. Je vindt diverse broeken uit de nieuwe collecties bij ons in de webshop. In de outlet vind je broeken en jeans van eerdere seizoenen met korting.

 

Koop nu jouw broek online

Voor een veilige, makkelijke en voordelige keuze uit diverse broeken en jeans, kun je online terecht in de webshop van Konijnendijk Mode. Wanneer je hier voor 19:00 uur bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag verzonden. Ook zien we je natuurlijk graag in onze winkel in Zuid-Beijerland. Daar bieden wij je 4000m2 modebeleving voor dames, heren en kinderen. Informatie over onze winkel en openingstijden vind je hier.