Naar boven

Blousen & Tunieken

Basic of juist opvallend

Basic blouses of juist een opvallende tuniek, bij ons kun je het allemaal vinden. In de webshop van Konijnendijk Mode zie je direct alle mogelijkheden. Van rustig klassiek tot opvallend en kleurrijk, het is allemaal online te vinden. Opvallende prints zijn dé trend van dit moment en je kunt ze bijna overal op en bij dragen. Een opvallende blouse past perfect op een mooie jeans of onder een nette blazer.

 

Katoen, wol of zijden

Draagcomfort is meer dan alleen een goede pasvorm. Ook het materiaal waarvan het kledingstuk is gemaakt, draagt hieraan bij. Katoen wordt veelal onder jasjes gedragen, in verband met de vocht opnemende eigenschap. Pas wel goed op bij het wassen, want katoen krimpt! Polyester kleding krimpt daarentegen nauwelijks, kreukt bijna niet en blijft er altijd netjes uitzien. Zorgt dat je laagjes draagt met polysterkleding, want dan kun je bij warmte een laagje uit doen. Tenslotte is zijde ook heel mooi, maar vergt een zeer voorzichtige behandeling en onderhoud. Ook wollen kleding moet je voorzichtig wassen.

Jouw favoriete merk koop je online

In onze webshop vind je talloze merken van blousen en tunieken, zoals G-star, Maison Scotch, Vero Moda en Summum. Er is zeer veel keus tot en met maat 46 en maat XL. Voor een nog uitgebreider assortiment in blousen en tunieken zien we je graag in onze winkel in Zuid-Beijerland.