Naar boven
Dameskleding | Blazers | Kyra & Ko, Gerry Weber, Esprit |

Blazers & Jasjes

Bij Konijnendijk Mode weten we dat T-shirts en polo’s niet mogen ontbreken in jouw garderobe. We verkopen diverse topmerken, zoals , zoals MOS MOSHBetty Barclay en Kyra & Ko. Je kunt 24/7 online shoppen bij ons.

Blazers vind je bij Konijnendijk Mode  


Een blazer hoort thuis in iedere kast of aan elke kapstok. Bij Konijnendijk Mode weten we dat de zoektocht naar een goede blazer nog wel eens een uitdaging kan zijn. Wij hebben een groot assortiment aan blazers en colberts in verschillende stijlen en pasvormen. Kom naar onze winkel in Zuid-Beijerland voor een passend advies. 
 

Blazers in elke stijl 


De blazer is de trend van het moment en zien e veel oversized voorbijkomen. Geef je outfit een extra dimensie met een lange blazer voor een casual en sportieve look. Ideaal voor op kantoor, een wandeling buiten of om over je sportoutfit aan te trekken. De blazer trek je gemakkelijk over een leuke T-shirt of top en je bent klaar. 
 

Verschil blazer en colbert 


Vaak krijgen wij de vraag wat nu eigenlijk het verschil is tussen een blazer en colbert. In de volksmond is een blazer en colbert hetzelfde. Officieel zit er wel degelijk een verschil tussen beide. Een colbert is een luxueus jasje wat zowel binnen als buiten gedragen kan worden. Er zit een opening aan de zijkanten of op de rug voor de ideale pasvorm. Een blazer heeft een iets minder luxueuze uitstraling. Vaak gemaakt van katoen. Een blazer heeft geen opening op de rug, maar juist aan de zijkant en is tevens voorzien van patch zakken.  
 

Blazers van topmerken bij Konijnendijk Mode 


Konijnendijk Mode verkoopt blazers voor dames van diverse topmerken, zoals de fijne blazers van MOS MOSH, de moderne jasjes van Betty Barclay en de stijlvolle en mooie exemplaren Kyra & Ko. Zowel in onze winkel als online vind je een uitgebreide collectie waarin je zeker zult slagen. Je kunt 24/7 online bij ons shoppen.