Naar boven

Blazers

Blazers en jasjes voor elke gelegenheid

Blazers en jasjes worden steeds vaker gedragen. Ze geven een look de finishing touch die het soms nodig heeft. Ook draag je je favoriete blouse, top of shirt langer het hele jaar door met een warm jasje erover. Blazers worden gedragen als tweede laag, waarbij je het jasje of de blazer uit doet wanneer de situatie (warmte, informeel moment of beweeglijkheid) daar om vraagt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat tegenwoordig bijna elk merk jasjes in haar collectie op heeft genomen. 

Kort en getailleerd is de trend

In de collecties is duidelijk te zien dat kort en getailleerd de trend is. Dit is fijn, want dit past bij praktisch elke lichaamsvorm. Getailleerde jasjes kleden af en geven elk silhouet automatisch een taille. De jasjes en blazers zijn over het algemeen van zachte, prettige stoffen gemaakt en dragen zijn daarom comfortabel te dragen. Er is een ruime keuze in kleur, materiaal en maat. 

Maak uw keuze online of in onze winkel

Wil je graag uitgebreid passen en meerdere collecties bekijken? Dan zien we je uiteraard graag in onze winkel in Zuid-Beijerland. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Onze mooiste pronkstukken staan hier online, zodat je je keuze ook vanuit huis gemakkelijk, veilig en snel kunt maken. Zit jouw favoriet erbij, klik dan op je maat en daarna op bestellen en dan pronk je razendsnel in je eigen gekozen blazer of jack.