Naar boven

Winterse outfit voor ieder figuur

Door Sharon - 08 november 2016 -
De perfecte outfit wat bij jouw figuur past lijkt heel lastig te vinden. Welke kleuren en stoffen staan mij goed? Wat moet ik nou juist wél of niet accentueren? We geven je graag wat inspiratie voor het komende winterseizoen, zodat jij de perfecte kledingstukken kan aantrekken. Of je nou een appel-, zandloper-, of peerfiguur hebt, wij vinden de perfecte outfit voor je.


Appelfiguur

Wanneer je slanke benen, bijna geen taille, smalle heupen maar wel grote borsten en brede schouder hebt, dan ben je een appelfiguur. De eerste tip die we geven is, draag ruimvallende blouses en tops die zich focussen op de decolleté. Doe dit door een V-hals te dragen, hierdoor lijk je langer en slanker en het breekt je bovenlijf. Donkere effen kleuren en zachte stoffen zijn heel geschikt voor jou. Laat als appelvrouw je slanke benen zien door een strakke jeans te dragen of trek een rok aan met een drukke print erop. Met een kort enkellaarsje maak je de outfit helemaal af.
 

Zandloperfiguur

Wanneer je een smalle taille en vollere borsten hebt, heupen die in verhouden zijn met je schouders en je gewicht verspreid over je hele lichaam, dan ben je een zandloper. Lucky you, je kan veel hebben qua kleding, en dus ook deze winter. Toch moet je ook wel opletten wat je aantrekt, zodat je figuur toch het beste uitkomt. Trek dus geen coltrui aan wanneer je wat vollere borsten hebt, maar kies dan voor een shirt met ronde hals of een V-hals. Om je taille extra te accentueren, doe een strak shirt aan met een broek die wat hoger valt.
 

Peerfiguur

Wanneer je een peerfiguur bent heb je een slanke taille, platte buik, heupen die breder zijn dan je schouders, in verhouding kleinere borsten en volle bovenbenen, billen en dijen. Je mag bij dit figuur de nadruk leggen op je slanke bovenlichaam. Je mag strakke tops met een print of veel kleur aan. Doe een blazer aan zodat je nadruk legt op je smalle schouders. Ook de A-lijn rokken of de flared jeans zijn perfect voor jou.
 

 Advies bij Konijnendijk Mode

Vind je het zelf lastig om hier mee aan de slag te gaan? Of wil je gewoon graag geadviseerd en ook een beetje verwend worden? Bij ons is dat allemaal mogelijk, maak een afspraak met een personal shopper of ga voor een VIP arrangement.

Personal Shopper

Je kunt bij ons een afspraak maken van dinsdag t/m vrijdag. Kies je favoriete styliste uit en laat weten wanneer je aanwezig kunt zijn. Onze adviseur gaat aan de hand van jouw verzoek al van te voren kijken wat er geschikt voor jou is, en maakt een mooie selectie. Tijdens het passen zal onze adviseur je assisteren met het maken van je keuze. Een beetje meer persoonlijke aandacht, zonder extra kosten. Je kunt hier een afspraak maken.

VIP arrangement

Bij het VIP arrangement krijg je het volgende:

- Je wordt verwelkomd met een heerlijk kopje koffie of thee en iets lekkers
- Hierna krijg je een uitgebreide kleurenanalyse. Een persoonlijke kleurenwaaier ziet hierbij inbegrepen
- Je ontvangt advies op het gebied van haar en make-up
- Geniet van een heerlijke lunch naar keuze in ons Grand café The Ritz 
- De middag ga je met een persoonlijke stylist door de winkel en krijg je persoonlijk advies.
- De dag wordt afgesloten met een kopje koffie of thee en een goodiebag. 

Het VIP arrangement duurt van 10:00 tot 16:00 uur en is mogelijk van dinsdag t/m vrijdag. De kosten bedragen €150,-. Hier is het mogelijk om je aan te melden voor het VIP arrangement.