Naar boven

Winterjassen

Door Sylvia - 25 september 2018 -

Heerlijk een winterjas nu het buiten weer iets kouder wordt. Winterjassen, ze zijn er in vele soorten. Van een comfortabele knuffelbare jas, die je niet meer uit wilt trekken tot een sportief of juist klassiek model. Maar wat zijn nu de opvallendste trends? Ik ga het je vertellen.

Afbeelding: Geisha ter inspiratie

Bij Konijnendijk Mode hebben we de complete jassencollectie van winter2018/2019 voor je klaar hangen. Zowel voor de heren als voor de dames hebben we een ruime keus. Ik ga je meer vertellen over de opvallendste jassentrends voor de dames. Misschien helpt het je op weg, zodat jij straks een jas uit kan kiezen die bij jou past en waar jij je fijn in voelt.

Laat die winter nu maar komen...

 
Jassen met volume
Deze winter maken padded jassen hun intrede. We zullen ze steeds vaker spotten. Bij deze trend draait het om volume, heel veel volume!

Groot, groter, grootst
De pasvorm van veel jassen die we in het straatbeeld tegen komen is groot en wijd! Deze nonchalante look vind je bij Konijnendijk Mode onder andere terug bij het merk 10 Days. Maar ook bij Tommy Jeans en Beaumont.

Afbeeldingen: Beaumont ter inspiratie

Panterprint

Ik had het er al eerder over in een vorige blog. De Panterprint mag niet ontbreken in jouw wintergarderobe. Leuk en bovendien heerlijk warm in een fake fur uitvoering.
 
Teddycoats
Vorig jaar zagen we de teddycoat al. Dit jaar kunnen we er wederom niet omheen. Maak dit seizoen de straten onveilig in jouw pluizige, grote, kleurrijke jas. En als je binnen deze trend iets met sheepskin draagt zit je helemaal goed!

Ruiten
Dat we dit seizoen veel ruiten zien was je misschien al opgevallen. Bij dit mode-ingrediënt denken we al snel aan oude adel en Engelse landhuizen. Deze klassieker is zowel netjes als sportief te combineren. Draag jouw ruitenjas ook eens op een jeans of combineer hem met andere ruiten of gewaagd met een bloemenprint. Zelf vind ik trouwens de geruite jas van Giacomo geweldig!

 

Kleuren
De modekleuren van dit najaar zijn: ceylon geel, oranje, lila, olijfgroen en knalgeel en voor iedereen die durft, er mag gecombineerd worden!

Wat ik nog even wilde vermelden is dat we in onze winkel nu ook regenjassen van het merk Beaumont verkopen. Deze zijn waterdicht en dat is wel zo handig met ons Nederlandse klimaat.

Voor iedereen en voor ieder moment is er een jas. Kom eens een kijkje nemen. Zie ik je binnenkort in de winkel?