Naar boven

Vandaag is rood...

Door Manon - 08 februari 2017 -


Deze blog staat in het teken van de LIEFDE/VALENTIJN!

De kleur die daar natuurlijk bij uitstek bij hoort, is rood en laat rood nu net een kleur zijn die je dit voorjaar veel gaat zien!
Ik heb onze eigen Doutzen Kroes en Nicolette van Dam gespot in een prachtige rode jurk, super gaaf als je echt een romantisch avondje uit gaat of een gala hebt.

Nu valt Valentijnsdag gewoon op dinsdag dus ik heb wat leuke tips voor je, als je wat minder chique op pad gaat.

Op het eerste gezicht is het truitje (1) niet heel sexy. Maar door deze van je schouder af te dragen, geeft dit toch een mooie halslijn. Hierbij kun je er voor kiezen om je haar mooi op te steken en het met een mooie rode lippenstift af te maken. Door het rood te combineren met zwart/wit (2) wordt het toch een casual look. Dan natuurlijk een mooi rood jurkje. Ik heb deze van Sandwich geselecteerd omdat hij super comfortabel zit, want hij is gemaakt van tricot. Dus kies je voor een mooie all-over rode look, is dit een mooi exemplaar (3). Ook de zwart/wit Sweaterdress van Nikkie is een super goed alternatief, want als je hem draagt met een mooie dunne panty en high heels is je Valentijn outfit is ook weer top! De trend van de korte sjaaltjes/bandana’s (4) blijft gelukkig ook dit voorjaar nog. Je kunt nu alleen kiezen of je de sjaal om je nek knoopt, in het haar of aan je lus van je broek. Alle manieren zijn helemaal hip en daarmee creeër je steeds een andere look. Ik ben benieuwd hoe jullie allemaal in ons vernieuwde Grand café The Ritz aanschuiven op 14 februari! Bekijk hier de online rode collectie.