Naar boven

Trends: winterjassen

Door Anouk - 27 september 2016 -

De mantel
Een trend die we zowel bij dames als heren zien, is de mantel. Een nette jas die vaak stoer gestyled wordt, door bijvoorbeeld een dik gebreide sjaal en booties. Maar heb je een nette gelegenheid? Dan komt de mantel ook erg goed van pas! Wil je helemaal trendy voor de dag komen? Ga dan voor de double-breasted mantel, zoals van Supertrash, zo heb je twee trends in 1! 

 
Gewatteerde jassen
Heb je een lekkere warme jas nodig? Ga dan voor een gewatteerde versie. Je hebt ze in verschillende vormen, soorten en maten. Ga jij bijvoorbeeld voor wol aan de binnenkant, een lange jas of één met capuchon? 
Speciaal voor mannen
Ook bij de mannen zien we de trends terug komen. In onze winkel zie je de mantel en ook de double-breasted mantel (of blazer) is al gespot. Ga je liever voor een gewatteerde (en hele warme) winterjas? We hebben genoeg keus! 


Sale
Houd je liever nog wat geld over voor de rest van je wintergarderobe? Kies dan voor een jas in de sale en bestel 'm met 50% korting! 


Dit was een klein deel van ons aanbod winterjassen. Voor het gehele aanbod damesjassen en herenjassen ben je van harte welkom in onze winkel!