Naar boven

The making of...

Door Sharon - 08 december 2016 -
We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen. De tofste feestcollectie hangt voor je klaar, de etalages zijn voorzien van prachtige decoratie en het maandmenu bij het Grandcafé The Ritz is al bepaald.

Ook is er een prachtige kerstfilm gemaakt, waarbij we onze nieuwste feestcollectie laten zien. Met trots vertellen wij in deze blog hoe de opnamedag was verlopen!
Het kerstverhaal gaat over een familie die de laatste voorbereidingen treft voor de kerst. De ‘familie’ van de kerstfilm bestaat vooral uit collega’s van het Konijnendijk team. Herken jij ze in de film?

 

 

De opname dag

Buiten nog donker, de kerstboom in de auto, de flessen rode wijn in onze handen en Fleur ‘de hond’ op de achterbank. Zo stonden we al vroeg op locatie om de kersttafel te dekken. In een mum van tijd was het huis helemaal omgetoverd in het kerstsfeertje. Na de eerste taken snel terug naar Konijnendijk zodat we iedereen konden verwelkomen en de outfits konden doorpassen. Alle modellen moesten voordat ze op de set stonden, eerst langs bij de visagiste en daarna bij de haarstyliste. Zelfs de mannen moesten eraan geloven!

De opnames waren op verschillende locaties. Allereerst waren we op een tandem bij Konijnendijk en zo kwamen we aanscheuren in een ‘Mini’ midden in een woonwijk. Het was die dag rennen en vliegen maar tussen alle drukte door hadden we vooral veel lol, aten we heerlijke broodjes van The Ritz en konden we aan het eind proosten met heerlijke rode wijn.

Die dag hadden we wel een aantal speciale gasten. Waaronder Isabelle, het kleinste model van de crew. Ze vond het fantastisch om in een film te spelen, en wat deed ze het goed! Het prinsesje had mooie make-up op, prachtige krullen in haar haar en zat de hele dag door te stralen.
De hond Fleur was het tofste model van allemaal. Ze is al oud, braaf, rustig en kwijlt de hele dag. We namen haar overal mee naar toe, één kontje geven en ze sprong op de achterbank in de auto. Ze deed precies wat we wilde als we haar maar wel af en toe een snoepje aan gaven. Echt, we waren allemaal verliefd op dit beest.

 

De outfits

De outfits waren helemaal afgestemd op het thema Kerst. Elk stel zag er dan ook piekfijn uit en waren perfect gematched met elkaar. In het filmpje kun je zien dat er verschillende soorten kledingstijlen naar voren komen.

Klassiek

Een kledingstijl wat je elk jaar tijdens de feestdagen wel terug ziet komen. Trek een mooie basis jurk aan en doe er subtiele accessoires bij zoals een zwarte ketting of een zilveren horloge. De mannen kunnen een prachtig kostuum aandoen. Doe er een mooie stropdas bij in de kleur van de outfit van je vrouw en je bent goed gematched.

Casual
Een kledingstijl wat praktisch en eenvoudig is en geschikt voor elke gelegenheid. Door verschillende materialen en kleuren te gebruiken, maak je zo’n outfit spannend. Accessoires mogen ook zeker niet ontbreken. Doe een glitter sjaal of een leuke strik om en je maakt de outfit helemaal af.  

Trendy
De kledingstijl waar net wat meer mag. Je ziet kleur, glitter en veel accessoires terugkomen. De mannen mogen een strakke jeans aan en hun (gekke) sokken laten zien. Een mooi colbert met een print erop mag ook zeker niet ontbreken.  

Casual chique
Dit is een kledingstijl waarbij je er comfortabel bij zit, maar wat wel elegantie en klasse uitstraalt. Voor de vrouw een basis jurk met een bontje erover, wat mooie sieraden en je bent klaar voor het feest. Voor de man is een zwarte pantalon met een mooi colbert al geschikt. Vergeet daarbij niet een klein detail eraan toe te voegen, zoals een strik.  

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Bekijk dan snel de kerstfilm!
Laat je inspireren en bekijk hier de diverse kledingstijlen die terug te zien zijn in de film.