Naar boven

Schoenen

Door Manon - 22 november 2017 -

‘Maar welke schoenen draag je hier dan onder?’
Is een veel gestelde vraag die ik hoor als ik in de winkel sta en daarom ga ik het deze blog eens alleen over de schoenen hebben.

Natuurlijk bieden schoenen bescherming aan de voeten tegen vuil, een harde ondergrond en nu ook zeker tegen de kou, maar het uiterlijk van de schoen doet er toch ook wel (veel) toe.

Schoenen maken de outfit af of kunnen voor een speels accent zorgen. Je ziet dit seizoen veel verschillende materialen zoals: leer, suedine en velvet. Velvet is een materiaal wat je steeds meer ziet in zowel kleding als schoenen. De uitstraling is luxe, maar wanneer je hem als sneaker draagt, geeft dit een sportieve twist.


Ik heb voor Saskia één set uitgekozen met een high waisted jeans van SuperTrash en een velvet cropped top. Deze heb ik steeds anders gestyled met accessoires en natuurlijk ook met een ander schoentje eronder. Voor de lange laars heb ik als tip als je niet zo lang bent; Hou je broek of panty in dezelfde kleur als de laars, want hiermee creëer je lengte. Wat doe je met je broek wanneer je een leuk kort laarsje hebt? Heb je een wat stugger materiaal broek zoals bijvoorbeeld een jeans, dan is het het leukst om hem om te slaan en op je laarsje te laten vallen. Wanneer je een nettere of dunnere broek draagt, is erin weer een betere optie. Voor welke look zouden jullie kiezen?


Dit najaar is het fashion sokje helemaal ‘ON TREND’.
Wel enorm fijn want ik kreeg toch wel koude enkels in al die sneakers en lage veterschoenen afgelopen winter. MarcMarcs is een sokken/panty merk wat hele leuke varianten heeft.
De sokjes en kousen kunnen in zowel een sneaker, pump of in een enkellaars gedragen worden. Wanneer je niet van die enorm lange benen hebt, kun je kiezen voor een sokje of kous in dezelfde kleur als je schoenen of broek. Zo onderbreek je je outfit niet en geeft het optisch toch je lengte. Wanneer je wel lange benen hebt, kun je uitpakken met een gekleurd sokje of printkous.
Hierboven zie je een leuke impressie! Deze sokjes zijn alleen in de winkel verkrijgbaar op de schoenenafdeling vanaf € 4,95.


Ik denk dat ik jullie al aardig wat schoenen en ideeën heb laten zien, maar dit is natuurlijk een greep uit onze mooie schoenencollectie.
Zijn jullie enthousiast geworden? Dan zie ik jullie graag in de winkel voor een (of meerdere) paar schoenen, sokken, panty’s en natuurlijk de outfit!

Meer inspiratie opdoen? Lees dan ook mijn vorige blog over de Metallic trend!