Naar boven

Reserveer nu!

Door Romy - 22 maart 2019 -

Reserveer nu!

Vanaf nu kun je online reserveren! Reserveer jouw favoriete items en wij zorgen ervoor dat het speciaal voor je klaar hangt in de winkel! Op deze manier voorkom je dat het artikel niet meer in jouw maat in de winkel hangt. Je bent er dan zeker van dat dit artikel van jou is en het scheelt je een hele zoektocht door de winkel.

YAYA Konijnendijk ModeAfbeelding ter inspiratie: YAYA
Dames- en herenmerken
De artikelen die je online kunt reserveren herken je aan de In Store Only button. Deze artikelen kun je niet online bestellen. Reserveer items van dames- en herenmerken zoals YAYA, Expresso, Sandwich, PME Legend, N.Z.A. en Fellows. Laat je inspireren door de nieuwe collectie waarin we veel kleur en toffe prints zien. 

PME LegendAfbeelding ter inspiratie: PME Legend
Expresso Konijnendijk ModeAfbeelding ter inspiratie: Expresso
NZA Konijnendijk ModeAfbeelding ter inspiratie: N.Z.A.
 
Hoe reserveer ik een artikel?
Wanneer je op de button ‘reserveer in de winkel’ klikt, kun je zien welke maten er beschikbaar zijn. Selecteer de gewenste maat, vul je gegevens in en klik op reserveren. Je kunt maximaal 2 maten tegelijkertijd reserveren. Als je meerdere artikelen wilt bestellen kun je opnieuw een reservering plaatsen. Zodra je de reservering hebt gemaakt ontvang je een mail dat wij jouw reservering hebben ontvangen. Daarna halen wij de items uit de winkel en hangen we deze speciaal voor jou apart. Wanneer jouw reservering apart hangt in de winkel ontvang je van ons de bevestigingsmail. Vanaf dit moment heb je drie dagen de tijd om de gereserveerde artikelen op te halen in onze winkel. Je kunt de reservering met je ordernummer ophalen en betalen bij de kassa.

Summum Konijnendijk ModeAfbeelding ter inspiratie: Summum
Onze winkel
Is het gereserveerde artikel toch niet helemaal wat je er van verwacht had? Wellicht vind je in onze winkel iets dat beter bij je past! Je kunt kiezen uit 150 verschillende modemerken voor jong en oud. Je shopt in de winkel items van merken zoals NA-KD, Loavies, Geisha, Scotch&Soda, A Fish Named Fred en Vanguard. In de winkel staat er altijd een mode adviseur voor je klaar die je helpt bij het vinden van een nieuwe outfit. Daarnaast kun je je aanmelden voor verschillende arrangementen zoals: VIP-Arrangement, Styling arrangement, Personal shopper, Taxi-Arrangement en het Kostuum op Maat.

Afbeelding ter inspiratie: NA-KD
Afbeelding ter inspiratie: A Fish Named Fred
Afbeelding ter inspiratie: Geisha
 
Heb je nog vragen over het reserveren? Misschien staat het antwoord bij veelgestelde vragen. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!