Naar boven

Metallic trend

Door Manon - 23 oktober 2017 -
Stoere T-shirts met applicatie en shiny rits accenten zijn al wat seizoenen te zien in de winkels, maar nu zie je de metallic trend wel echt overal in terug komen!
Om te beginnen met de accessoires. De polsen mogen vol met mooie armbanden van verschillende metalen. Dit geeft weer een speels accent aan jouw outfit.
Wij hebben mooie sieraden van Zag Bijoux, Biba, Gooische Frutsels en nog veel meer in onze winkel.


 
Dat glitter en glanzende stofjes niet alleen voor rond de feestdagen zijn, zie je hieronder! Zo heb ik een grijze jeans met zilverspray en borduursels van het merk Zhrill en een strikblouse met metallic borduursels uitgezocht.
Een alledaagse look met een glitter touch!
Deze items hebben allemaal een stoere, maar vrouwelijke afwerking en wanneer je het bij elkaar erg heftig vindt, kun je voor één eyecatcher kiezen. Zelfs deze boots zijn met metallic- look.Zowel in onze winkel als op de webshop vind je mooie items die binnen deze trend vallen.
Zo zie je hier Miranda met een gave set die je in de winkel shopt met dit te gekke leren jasje van Nikkie. Online heb ik een metallic bomber voor je geselecteerd uit de selected by Kate Moss collectie van Nikkie.
In verschillende fashionshows zie je het voorbij komen; de plissérok.
Het heeft een klassiek imago, maar wanneer je hem rock en roll afmaakt is hij zeker niet meer jaren ’50 maar helemaal van nu. En ouderwets is het huidige nieuwerwets!

Is de metallic trend iets voor jou en heb je er iets leuks tussen zien staan? Dan ben ik blij dat ik je hiermee heb kunnen inspireren. Lees ook mijn vorige blog. In deze blog kom je alles te weten over prints.
Veel shopplezier!