Naar boven

Lifestyle trends voor dit najaar

Door Sylvia - 21 oktober 2016 -

Nu de dagen korter worden en we wat meer tijd in huis gaan doorbrengen, wordt het  tijd om het huis weer wat knusser en warmer te maken. Maar hoe doe je dat? Wat zijn de trends op lifestyle gebied? En welke nieuwe woonkleuren zien we dit seizoen? We zetten het allemaal even voor je op een rij:

 

De trends

- Natuurlijke materialen als hout zien we veelal terug in schalen, deksels van blikken en krukjes.
- Ikat prints in warme tinten zijn te zien op kussens en kleden.
- De Rotan stoelen en tafels die we de afgelopen zomer veel buiten zagen, kunnen nu het kouder wordt gewoon mee naar binnen.

Leg andere kussens en een plaid op je rotan stoel en maak hem zo herfst proof.

- Hoorns en schedeltjes van dieren zien we veel. Ze kunnen worden gebruikt onder een stolp, en zijn mooi om te gebruiken als je een klein groepje plaatst met voorwerpen op bijvoorbeeld een kast(je)
- Plaids en (nep)bontkleedjes
- Groen is nog steeds één van de trends, en dan vooral door verschillende planten in je interieur toe te voegen (de vetplantjes zijn nog steeds favoriet en bovendien makkelijk in het onderhoud)

De kleuren die we veel terug zien in het interieur zijn:
- Bordeaux
- Marsala rood
- Eucalyptus groen

De kleuren van de interieurtrends zien we ook terug in de mode. Op de afbeelding hierboven, zie je de kleur eucalyptus in de mix. 

Tot slot willen we je nog een DIY tip meegeven:
Een stolp staat erg gezellig in huis en je kan hem op verschillende manieren vullen:

- Zet er een plantje in
- Vul de stolp met dennenappels of walnoten en strik er eventueel nog een mooi lint omheen
- Met een stukje (nep) bontkleed, een schedeltje en een oud boek (zoals je ze bij ons in de winkel ziet)
- En gaan we richting de december maand dan maak je van je stolp je eigen winter wonderland door hem te vullen met nepsneeuw, oude boeken en een decoratie hert
- Met kerst zijn kerstballen natuurlijk geschikt om in de stolp te plaatsen. Kies hiervoor de kleuren die mooi bij je interieur passen, of ga voor een kleur die je ook in de kerstboom hebt gebruikt om zo meer eenheid te creëren

Veel van de nieuwe woontrends artikelen zijn verkrijgbaar bij de lifestyle afdeling in onze winkel. Ik zou zeggen kom even een kijkje nemen en laat je inspireren.