Naar boven

Konijnendijk Mode verbouwd!

Door Sylvia - 15 maart 2017 -

De verbouwing

Een winkel als Konijnendijk Mode is eigenlijk altijd in beweging. En de afgelopen tijd was dat ook weer het geval. We hebben een verbouwing achter de rug, op verschillende plaatsen in de winkel is het veranderd. Ik ga jullie hierover meer vertellen.

Grand Café The Ritz

Het altijd zo klassiek ogende Grand Café kreeg een ware metamorfose, zodat het meer bij de tijd van nu en de sfeer van de winkel past. The Ritz is twee weken dicht geweest. Tijdelijk werd het vertrouwde kopje koffie dat klanten van ons gewend zijn, aan tafels bij de entree geschonken.

Dit zijn de veranderingen in The Ritz:
In het interieur zien we een aantal kleuren steeds terugkomen. Dat zijn:
Donkerbruin
Eucalyptus groen
Marmer
Messing goud

-  Het stralende middelpunt van The Ritz is de marmeren toonbank. Stevig, praktisch en hip.
- Er werden stenen strips geplaatst die daarna wit geverfd werden (geeft een industrieel/Scandinavische sfeer)
- Een grote wand werd grijs gemaakt.
- De kleur eucalyptus groen werd niet vergeten, die werd op een aantal muren geverfd, kwam terug in de bekleding van de stoelen en als kleur van de vernieuwde menu kaart.
- Messing goud, zien we terug in strips die geplaatst zijn tegen de muur, in de verlichting en in vazen.
- De banken zijn donkerbruin geworden en er zijn tafels bij geplaatst.

Op 14 februari was de opening van The Ritz. We hebben al veel enthousiaste reacties mogen ontvangen. Om te vieren dat The Ritz is vernieuwd, hebben we op 16 maart een speciaal event. Je ontvangt iets lekkers bij de koffie, er zijn diverse proeverijen en we geven mooie prijzen weg. Sonny Griffin verzorgt de livemuziek. Deze feestelijke dag is van 10.00 - 17.30 uur!
                      
 

De schoenenafdeling

De schoenenafdeling kon natuurlijk niet achter blijven. Zowel de heren- als de damesschoenen kregen een nieuwe plaats in de winkel. De rondingen die eerst gevuld waren met kleding werden leeggehaald en aan de bovenkant dichtgemaakt. Zo ontstond er op de tweede verdieping extra verkoopruimte.

Beneden werd er ondertussen hard gewerkt om de rondingen in te kunnen richten als schoenenafdeling. Een groene ronde bank werd er geplaatst. (met design lamp erboven) En een nieuw plankensysteem werd ingebouwd. De schoenenafdeling ziet er nu strakker en overzichtelijker uit. En de groene bank zit heerlijk! 😊

Om te vieren dat we een prachtige schoenenafdeling hebben, is er op 17 maart een schoenenevent. Tijdens dit event komt een schoenmaker van Van Bommel laten zien hoe de schoenen gemaakt worden. Ook is er een schoenpoetser aanwezig en kunt u in de luchtcabine diverse prijzen winnen. Onder het genot van een hapje en drankje en de beats van DJ Maroy.

 

De sieradenafdeling

De sieraden van het merk: I AM hebben plaatsgemaakt voor de nieuwe sieradenmerken: Biba, My 66, Zag bijoux en Versteeg. Deze hebben een plaatsje gekregen in de wand en op een houten tafel. De sieraden zijn van kwalitatief mooie materialen gemaakt en hebben een hippe uitstraling.

 
 
Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig langs tijdens de 3 daagse Fashion Kick-off! Je bent van harte welkom!