Naar boven

It's Halloween

Door Sharon - 27 oktober 2016 -

Op 31 oktober is het dan eindelijk Halloween. Het engste feestje van het jaar wordt massaal gevierd. Door middel van toffe verkleedfeestjes en enge boswandelingen geniet iedereen volop van deze dag. Je mag lekker over de top verkleed en los gaan met de engste accessoires en de griezeligste make-up.

Wanneer je aan een outfit voor Halloween denkt, pak je snel donkere kleding, items met studs, kant, leer, tule en velvet stoffen. Om die dag er eng maar toch fashionable uit te zien, hebben wij wat toffe items voor je geselecteerd. In een mum(mie) van tijd heb jij je perfecte outfit bij elkaar. Heb je geen feestje? Hoe tof is het om dan toch in 'Halloween' stijl deze dag door te brengen.


Klassiek Halloween

Heb je een Halloween borrel of etentje, dan hebben wij de perfecte outfit voor je! Een mooi item waarmee je opvalt, echt een echte eyecatcher. Trek een jurk aan dat afgewerkt is met kant, of pak een leren jurk in het bordeaux. Je maakt de outfit perfect door er een pump onder te doen of een overknee laars. Ook een tof accessoires, de chocker mag niet ontbreken bij deze outfit.  

 

Griezelig Halloween

De enge spooktochten in het bos vragen natuurlijk ook om de perfecte outfit. Hier mag het net allemaal wat stoerder zijn. De plooirok is dan helemaal op z’n plek. Dit combineer je met veterboots en een kapotte panty. Ook een leren broek is ook helemaal gepast, stijl de broek af met een velvet colbert en je kunt zo door het bos wandelen!

 

Neem een kijkje op de webshop en laat je inspireren voor een scary look! In de winkel hebben wij een breder assortiment. Kom langs en laat je adviseren door onze modeadviseurs. Wij hebben zin in deze griezelige dag, jullie ook?