Naar boven

Ik ga op reis en neem mee...

Door Marieke - 01 juni 2016 -

Op je koffer zitten, springen, staan, dansen.. alles om ervoor te zorgen dat die rits dichtgaat. Vervolgens thuiskomen van je reis en misschien net de helft van je kleding aangehad? Geloof me, je bent niet de enige die niet weet welke kleding slim is om mee te nemen op vakantie. Met deze handige kledingtips neem jij geen ongedragen kleding mee terug naar huis, heb je minder kledingstress op vakantie en ga je toch trendy op reis!

Hoeveel setjes kan je het beste meenemen als je op vakantie gaat? Tel het aantal dagen, deel dit door 3 en tel hier 1 bij op. Dit is het aantal setjes dat je mee moet nemen. Let hierbij op dat je kleding kiest die makkelijk te combineren is. Wij helpen je vast op weg en hebben wij een kleine selectie gemaakt van items die zowel trendy als makkelijk te combineren zijn.

Het verstandig om niet té veel jasjes mee te nemen wanneer je naar een warme vakantiebestemming gaat. Neem bijvoorbeeld een blazer, vestje of spijkerjasje mee (en doe er ééntje al aan in het vliegtuig of in de auto). Deze kan je dan ook weer combineren met je kledingsetjes. 
 

En last but not least, zwemkleding! Ook zwembroeken zijn aan trends onderhevig. Zwembroeken met lange pijpen hebben hun langste tijd gehad, 2016 wordt kort! Daarnaast wordt het een kleurrijke zomer waar vooral primaire unikleuren terugkomen. Denk aan felblauw, knalrood en sprankelend groen. Ook blijven de bloemen, planten en palmboomprintjes helemaal hip. Zo kom je zelfs op Hoek van Holland in de tropische sferen.

 We wensen je een fijne en mooie vakantie toe!