Naar boven

Het mooiste cadeau

Door Sharon - 19 december 2016 -
Nog iets minder dan een weekje en dan mag je lekker relaxen, ontstressen en lachen met je familie of vrienden aan tafel. Maar voordat het fijne kerstdiner plaatsvindt is het nog even zwoegen op een origineel kerstcadeau. Wij helpen je dan ook graag om het perfecte cadeau te vinden bij ons. Zowel voor de dames als de heren hebben wij een mooie top 6 aan cadeautips gemaakt die je allemaal terug vindt in de winkel!

Damescadeaus

Een mooi sieraad, een leuke sjaal of die ene toffe tas.. De dames kun je overal blij mee maken, zodra er een mooi ingepakt cadeautje onder de kerstboom ligt worden we al enthousiast! Mocht je het toch lastig vinden om een specifiek cadeau uit te zoeken? Koop dan een cadeaubon, of een bon van het Grand café ‘The Ritz’. Een gezellige dag shoppen en daarnaast nog lunchen? Welke vrouw wordt daar nou niet blij van?

 
  
 

Herencadeaus

De heren zijn vooral blij met praktische cadeaus! Een cadeau waar je wat aan hebt en wat daadwerkelijk een functie heeft. Denk daarbij vooral aan een onderbroek, sokken of een lekker geurtje! De trendy heren kun je blij maken met leuke gadgets zoals een horloge, een armbandje of een mooie laptop tas.

 

 
Laat ons je helpen met het uitzoeken van het leukste cadeau! Speciaal voor jou pakken we het ook nog leuk in.
Bekijk online de leukste cadeaus, bestel vandaag voor 21:00 en je hebt het cadeau morgen al in huis!