Naar boven

Het festivalseizoen is weer begonnen!

Door Manon - 24 mei 2017 -

Festival Blog

Festival staat eigenlijk gelijk aan vrij zijn en genieten!
Maar wat zit nu lekker én is modisch verantwoord?
Ik heb een paar toffe sets uitgezocht samen met Noa die ons deze maand helpt op de marketingafdeling. Wat vooral een echte DO is, is jeansstof. Dit kan in de vorm van een jasje, gilet, tuinpak of shortje zijn.

Festival Outfits

Voor Denise hebben we gekozen voor een grote opvallende hoed wat gelijk al een nonchalante look geeft. Haar jeans is een loose-fit model, wat betekent dat hij niet helemaal strak aan je benen zit. Het echte festival gevoel krijg je bij de veertjes die op de jeans gestikt zijn, hoe tof?

Noa heeft een gestreepte short aan, gecombineerd met het boyfriend jeans jasje.
Het tasje is in de trendkleur geel en ze is er helemaal klaar voor.

Voor Anaïs een mega tuttig bloemenjurkje van Sisters Point, maar hoe trendy staat dit met stoere Nikkie boots eronder? Het jurkje kan ook off shoulder gedragen worden. Het lila tasje maakt de outfit af.

Erik heeft een goed gebleekte denim aan en showt zijn MANKELS. Dit betekent blote enkels voor mannen. De omgeknoopte sweater is helemaal festival proof, maar dit kun je natuurlijk ook doen met een blouse of denimjasje. Alles voor de juiste look!

Saskia showt haar mooie benen in een destroyed jeansshortje van Only en maakt het af met een lange kleurrijke doorknoopblouse. In deze look hebben we ervoor gekozen om hem open te dragen met een knalroze shirtje eronder. Een haaraccessoire hoort ook wel echt bij de festival feeling. Of je nu madeliefjes plukt op het festivalveld of kiest voor een mooie haarband, alles mag!

Dan heb ik zelf een mouwloze ruitblouse opgeknoopt op een oranje- rode zwierige rok. Omdat de madeliefjes niet voor het oprapen lagen, heb ik gekozen voor een stoere bandana in mijn haar.

Festival items