Naar boven

Het favoriete merk van Sylvia

Door Sylvia - 01 maart 2017 -
YAYA is één van m’n favoriete merken uit de winkel. Het is modisch, van goede kwaliteit en heerlijk draagbaar. Veel van deze items zijn tijdloos en daardoor goed om als basisartikel in je kast te hebben. Kijk en daar worden we blij van...

Het merk is opgericht in 1992. YAYA bied een mix van authentieke items. Zowel vrouwelijk en edgy als casual met een vrouwelijke twist. Inspiratie haalt het merk uit reizen over de hele wereld, ervaringen en het verzamelen van kleine schatten.

YAYA is niet een persoon, niet een leeftijd, het is een manier van leven. En die manier van leven zien we terug in de combinatie kleding en lifestyle artikelen.
 
 
Bij Konijnendijkmode hebben we de kledinglijn van YAYA. Op dit moment hebben we het blauw/grijze thema binnen. Een aantal opvallende items zijn:

De reversible bomber

De naam zegt het al, deze bomber kun je aan twee kanten dragen. Handig! Twee kledingstukken in één.

De long boyfriend blouse

Zagen we vorig jaar al in het modebeeld. Goed te combineren met je skinny, tregging of panty. Maar bij heerlijk weer ook prima te dragen als tuniek. Geef de blouse een vrouwelijk accent door hem iets strakker aan te trekken met een riempje of koordje.

De relaxed coat

Een lang ruimvallende jas. Combineer hem met de long boyfriend blouse of een strak shirt met een skinny jeans en draag er een sneaker onder. Wil je een chiquere look? Ruil dan de sneakers in voor high heels.

Een wijdvallend shirt, knoopbaar aan de voorzijde

Dit is een item dat je echt even moet passen om te kunnen ervaren hoe mooi dat het staat en vooral hoe lekker dat het zit! Je eerste indruk is misschien, wat oogt het shirt vormloos zo op de hanger. Trek het eens aan en maak een knoop aan de voorzijde. Je taille word dan mooi geaccentueerd. Een casual shirt met een vrouwelijk tintje! Bijkomend voordeel is dat het shirt gemaakt is van 95% katoen en 5% elastan, hierdoor voelt de stof heerlijk aan.
 
Naast de kledinglijn van YAYA hebben we ook de huisparfums. Ik kan je natuurlijk vertellen dat je huis hier heerlijk van gaat ruiken maar kom gerust zelf even langs om te ruiken welke geur jij het lekkerst vind.

Wil je deze items ook aanschaffen? Kom gezellig langs, Sylvia laat je graag alles zien! Of bekijk de nieuwste collectie van Yaya online