Naar boven

Happy Flowers

Door Bo - 30 augustus 2018 -

De print voor het najaar!

Ieder seizoen heeft weer de charme van nieuwe trendy prints. Zo zien we dit najaar de flowerprint terug in diverse collecties, zoals bijvoorbeeld bij Expresso.
Expresso is een Nederlands modemerk met een vrouwelijke uitstraling en een eigen identiteit. De bijzondere stoffen en de pasvorm maken het een merk, dat door heel veel vrouwen wordt gedragen. De aansluitende vormen zorgen ervoor dat de kleding een sensuele uitstraling krijgt, zonder dat de het ordinair wordt. Vrouwen die zich graag vrouwelijk en opvallend kleden en daarom bewonderd willen worden, kunnen zich zeker vinden in dit merk. Deze speciaal geselecteerde items hieronder, vind u op onze webshop en geeft de vrouwelijke touch in de materialen zoals velours en het stoere in de combinatie met een lang nonchalant vest.

 
Ook het mixen en matchen van de bloemprint geeft een speels accent. Zolang het kleurenpalet maar eenheid vormt in de complete outfit.


Je ziet Esther ter inspiratie in een stijlvolle combinatie en hoe mooi staat dit?

De bloemenprint wordt gedragen met het tijdloze streepje en een prachtige trenchcoat in een uni. Wanneer je er een cognac leren jack van bijvoorbeeld Ibana rouge bij aantrekt, kun je deze combinatie nog sneller uit je kast halen. Alhoewel het weer ineens snel om kan slaan en een winterjas wel nodig is!