Naar boven

Gek op bloemen!

Door Manon - 20 april 2017 -
 
April… dat is weer een gezellige maand met extra vrije dagen en feestjes! Daarom wil ik jullie wat mooie looks laten zien die je deze maand, maar ook erna, kunt dragen.
Hierbij staat de bloem centraal… Ik hou ervan!

Saskia heb ik 3 outfits aan laten trekken, waarbij bloemaccenten naar voren komen.

In set 1 draagt Saskia een ‘long blazer’ in een frisse bloemenprint. Daaronder draagt ze een geprint T-shirt met groene accenten.
De spijkerrok is ook een musthave dit voorjaar. Het spijkerrokje van Saskia heeft een speelse A- lijn, hoog in de taille gedragen. De legergroene enkellaarsjes met gespen maken de look compleet.

In set 2 steelt Saskia de show met een rode sportieve pantalon met bies aan de zijkant. Hierop draagt ze een stoer logo shirt van Hilfiger Denim. Het T-shirt is nog nooit zo hip geweest!
De lange bloemen blouse kun je open dragen net zoals hier is gekozen, maar ook als doorknoopjurk voor de echte warme dagen.
De witte sneaker is én blijft een echte klassieker.

In set 3 heb ik gekozen voor een broek met een bloemenprint. De print in blauwtinten maakt het stoer en zeker in combinatie met denim is het een mooie dagelijkse outfit geworden.
Het denim blousje van Marc Aurel heeft blote schouders, ook wel ‘cut out shoulder’ genoemd.
Dit is een trend die we nu veel zien in de bladen en op de catwalks, maar ook zeker al in de winkel hebben hangen. Accessoires zoals een flaphoed, armcandy en bijpassende riem horen er zeker ook bij!
En hoe gaaf is de jeans sleehak van het merk: TOMS?