Naar boven

Een geslaagde Kick-Off

Door Manon - 23 maart 2017 -


Het voorjaarsseizoen is weer officieel gestart hier in onze winkel.
Dit doen we ieder half jaar met een spetterend Kick-Off event en omdat we dit jaar ook wat verbouwingen en veranderingen in de winkel hadden, hebben we het nu als 3 daagse ingezet.

Op donderdag 16 maart stond de opening van ons Grand Café The Ritz centraal.
Sylvia heeft de vorige keer in haar blog verteld wat er allemaal is veranderd in The Ritz en met dit event is het eigenlijk de bedoeling om jullie te verwennen met kleine proeverijen gemaakt door Jan zelf, geserveerd door de meiden!

Ook hadden we een speciale winactie. Er werden vijf cadeaubonnen voor een lunch naar keuze verloot. Hiervoor hoefde je alleen maar een bakje koffie of thee te drinken en dat is natuurlijk geen straf! En wat was het donderdag een prachtig weer… Dat mocht toch de pret niet drukken, want het was gezellig druk. Die gezelligheid kwam onder andere door de livemuziek van Sonny Griffin. Hij speelde de hele middag gezellige nummers met zijn gitaar.
Vrijdag 17 maart
het schoenen event!
Marilene is natuurlijk verantwoordelijk voor de inkoop van de schoenen en we hebben dit evenement samen bedacht.  De vernieuwde schoenenafdelingen mochten wel even in het zonnetje gezet worden en zo ook de klanten. Op vertoon van je kassabon, mocht je plaatsnemen in de luchtcabine en daar kon je met een afgeplakte zonnebril grijpen naar prijzen.

De prijzen waren natuurlijk gebaseerd op het event, zo kon je een luxe onderhoudsset voor je schoenen winnen, schoenenspray, sokken en als hoofdprijs kon je schoenen naar keus uitzoeken! Ook als je met ongepoetste schoenen een bezoekje kwam brengen, was dat geen probleem. Er was een echte authentieke schoenenpoetser aanwezig en die wist zelfs van een grijze schoen, z’n orginele blauwe kleur weer terug te ‘toveren’.

Maar hoe worden nu eigenlijk die mooie schoenen gemaakt?
Wij hadden een schoenmaker van Floris van Bommel gevraagd om dit op ons evenement te demonstreren. Het was een man vol liefde voor het vak en dat is erg leuk om naar te luisteren!


Zaterdag 18 maart
Kick-Off event..
Op deze dag gaat het maar om 1 ding, het voorjaarsgevoel in iedereen naar boven brengen!
Om dit gevoel  te triggeren, hadden we bij de entree 1200 mooie tulpen in verschillende kleuren voor alle klanten neergezet. Bij het verlaten van de winkel kon iedereen een tulp meenemen.

Wanneer je binnen trad, stonden daar Ellen en Martha met een heerlijk hapje en drankje! Het barretje was omgetoverd in een zomerse hut.

En zoals jullie misschien wel weten hebben we op deze dag altijd een speciale gast. Zo hebben we Fred van Leer, Nikkie Plessen, Tim Douwsma en Jennifer Ewbank al eens mogen verwelkomen op ons Kick-Off event. Dit keer hebben we enorm uitgepakt met Leco van Zadelhoff en zijn team van visagisten.
Waar maak je dat nou mee, dat je gewoon lekker op zaterdag middag in de stoel bij Leco ploft en hij je een mooie ‘Leco look‘ aanmeet! Ook kon je inspiratie opdoen met de 3 modeshows die om 13.30 - 14.30 - 15.30 uur plaatsvonden. Hierin werden de 3 belangrijkste trend thema’s geshowd, namelijk; Jungle Fever, Nautic Fever en Urban Sports. Hierover zal ik in mijn volgende blogs uitleg geven, met foto’s en tips hoe deze thema’s dagelijks toe te passen. 

Hier alvast een impressie van deze 3 thema’s die wij geschoten hebben voor onder andere onze fashion guide.