Naar boven

De tofste merken

Door Joselien - 30 april 2019 -


Op de begane grond hebben wij merken hangen zoals: Catwalk Junkie, Loavies, NA-KD, Fabiënne Chapot, Alix The Label, Sisterspoint en Modström. De kleding van deze merken loopt erg uit een. Wat ze wel allemaal gemeen hebben, is dat ze allemaal de nieuwste trends volgen. Ik wil graag iets meer vertellen over de merken en hoe de collectie is samengesteld.

Afbeelding ter inspiratie: Catwalk Junkie

Afbeelding ter inspiratie: Fabiënne Chapot 

Afbeelding ter inspiratie: NA-KD
 
Om te beginnen de lange jurken, je ziet ze steeds meer. Ook steeds meer merken verwerken het in hun collectie. De prints en kleuren op de jurken lopen erg uiteen. Zo heeft Fabiënne Chapot jurken in de kleuren groen met blauw en de jurken van NA-KD hebben weer een Leopard print. Alix The Label heeft dan weer jurken die aan de voorkant wat hoger zijn en de achterkant wel helemaal lang.

Afbeelding ter inspiratie: Modström

Dan gaan we verder met de pakken, wat je dit seizoen ook veel ziet. Je hebt de pakken in veel verschillende soorten printjes en kleuren. Zo heeft Alix The Label een pak in het geel en Loavies in zakelijk gebruikt en daar zijn nu nog steeds goed voor. Er zijn ook pakken met meerdere kleuren. Zo heeft Modström pakken met oranje en rood. Je ziet nu ook dat jonge meiden het aantrekken en daarmee een fashionable look creëren.

 
Dan hebben we nog merken zoals: Vero Moda & Object. Deze merken zijn ideaal voor meiden die tussen de kindermaten en de volwassenmaten zitten. Vero Moda & Object richten zich op jonge vrouwen die niet de hoofdprijs willen betalen voor hun kleding. Deze merken hebben een ruim aanbod voor je klaar hangen. Zo hebben ze bijvoorbeeld: basic shirtjes, maar ook panterrokjes en jurkjes


Afbeelding ter inspiratie: Sisterspoint

Dan hebben wij ook merken die veel werken met felle kleuren. Dan kan je bijvoorbeeld denken aan merken zoals: Sisterspoint & Fabiënne Chapot. Fel blauwe jurken, broeken en jumpsuits. Of juist blauw met groene print op lange jurken, jumpsuits en blouses. Ook wordt er bij deze merken veel gespeeld met de kleuren roze, oranje en rood. Normaal gesproken zou je deze kleuren niet zo snel met elkaar combineren, maar deze merken laten zien dat dit juist goed kan!

 
Wil jij je outfit echt helemaal compleet maken? Dan kun je dat doen met de sieraden van My Jewellery. My Jewellery is erg populair onder de jonge meiden. Het merk heeft erg mooie kettingen, armbanden, oorbellen bandana’s en horloges. Accessoires van My Jewellery zijn ook erg leuk om cadeau te doen en wij pakken het ook leuk voor je in!

Ik hoop dat ik je enthousiast heb gemaakt over de tofste merken bij Konijnendijk Mode. Al de merken vind je terug in onze winkel. Daar vindt je niet alleen deze merken, maar nog 150 andere topmerken. Wil je nog meer weten over deze merken? Lees dan snel verder. Ik hoop je snel te zien bij ons in de winkel!

Liefs Joselien