Naar boven

Dé nieuwe trend: Urban Sport

Door Manon - 03 april 2017 -

Jawel, sporten is hip! Handig zo net voor de zomer, maar ook in de mode zie je veel sportinvloeden. Invloeden vanuit ballet, paardrijden, basketbal en voetbal zie je terug in de kleding. De echte trainingsbroeken zijn gelukkig wel weer een beetje over in het modebeeld (waren ze ooit  'IN'?) maar daarentegen is de sportieve pantalon echt een musthave! Je ziet ze met een witte bies aan de zijkant of juist in een wat klassiekere variant van linnen.

 


En wat is de vertaling van Urban in dit thema? Dit betekent dat je het durft te dragen op jouw eigen manier! Het is een sportieve stijl maar de Urban maakt het persoonlijk. Ook is punk een inspiratiebron. Dare to ware en hieronder kun je Akke zien in een stoere vertaling van dit thema. Het jack met stoere pins en patches, het t-shirt en de metallic sandalen eronder geven het een punk touch.Leuk om te weten is dat we de pins ook los verkopen, zodat je je eigen jasje, broek of tas ook op kunt 'punken'. Wij hebben dit thema ook geshowd op ons Kick-Off Event en hieronder volgen wat favoriete outfitjes. Gedurfd, sportief, gekleurd en een tikkie sexy!  De echte do's zijn hierin: het bomberjack lang of kort, een sportieve pantalon met bies, een bandana in het haar, een sweaterdress en jawel... sneakers!


Ok, dan sluit ik af met een don't: doodskoppen op je shirt. Best punk maar dit zag je vorig seizoen al en niemand wordt daar blij van. Liever een goede quote op je t-shirt zoals je hieronder kunt zien.