Naar boven

De kleuren van nu!

Door Bo - 06 februari 2018 -
Nieuw seizoen, nieuw merk!

Dit voorjaar hebben wij er een leuk nieuw merk bij, genaamd ‘Louis and Mia’.
Het modelabel produceert bijzondere en unieke items. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van blouses met opvallende details, smaakvolle patronen en met een ideale pasvorm.

 
Fris wit en ijsblauw zijn hierin de hoofdkleuren. Nieuw is ook de lengte van de mouwen. Al snel te dragen en super leuk met de mooie armbanden van Biba of Gooische frutsels. Deze zijn verkrijgbaar bij ons in de winkel
 
Online hebben wij ook prachtige items in deze style staan;Kleur inspiratie voorjaar 2018Je ziet dit seizoen prachtige pastels. Lavendel, ijsblauw en zeeblauw kunnen heel mooi bij elkaar gedragen worden als ton sur ton. Door materialen te mixen krijg je een spannend effect.
Zo zie je rijke lurex garen met zijde gecombineerd worden op een destroyed jeans.
Het damespak is een echte musthave dit voorjaar en die zie je dan ook in allerlei kleuren en zelfs prints. Figuurtypes met een recht silhouet staan heel mooi met een boyfriend fit, zowel de blazer als de broek zijn wat nonchalanter gesneden.
Natuurlijk zijn de pakken grotendeels mooi getailleerd, zodat het mooi vrouwelijk staat.

De merken Gustav, Penn & Ink en Dante6 hebben hun eerste levering al geleverd.
Dante6 is een Nederlands merk waar wij trots op mogen zijn, het merk is namelijk in 2009 in de buurt van Zuid- Beijerland ontstaan. Evelyne Brekelmans is haar merk namelijk begonnen in Rotterdam, zij wilde een high fashionmerk op de markt brengen dat wel draagbaar is voor de Nederlandse vrouw.
Less is more! Op ieder detail wordt gelet, want alles moet perfect met elkaar matchen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom langs bij ons in de winkel