Fuchs Schmitt Jas 301366686

Deel dit artikel
Art.nr:
301366686 7060
EAN:
4067822073410

Omschrijving

Fuchs Schmitt Jas 301366686

Specificaties

65% katoen, 30% polyester, 5% andere vezels

Fuchs Schmitt bij Konijnendijk Mode


De jassen van het merk Fuchs Schmitt zijn een verrijking van elke damesoutfit. Dit bijzondere merk kenmerkt zich door luxueze jassen te maken voor de vrouw die stijlvol gekleed door het leven gaat.
Door de smaakvolle ontwerpen, met prachtige details, zijn we trots dat we dit merk in onze collectie hebben.

Het merk Fuchs Schmitt

De jassen van het merk Fuchs Schmitt zijn van hoge kwaliteit, zowel de materialen als de maakwijze krijgen alle aandacht, waardoor er niet alleen mooie, maar ook kwalitatief hoogstaande jassen gemaakt worden. Wat erg mooi is aan de jassen van Fuchs Schmitt, is dat er ook rekening met verschillende natuurelementen is gehouden. er is rekening gehouden met zowel  koude temperaturen enals met de regen. 

Van Kwaliteit tot draagcomfort    

Er word bij Fuchs Schmitt gebruikt gemaakt van de beste stoffen, om een optimale kwaliteit na te streven. Zowel kwaliteit als comfort staan hoog in het vaandel bij Fuchs Schmitt. De pasvorm van Fuchs Schmitt is subliem: Op die manier zie je er prachtig uit in de jassen van Fuchs Schmitt!

Fuchs Schmitt online en offline bij Konijnendijk Mode


 Wij hebben voor u de beste selectie gemaakt van de Fuchs Schmitt collectie! deze collectie kunt u bewonderen bij ons online op de website, maar ook in de winkel zelf. Er is ook de mogelijkheid om een jas van Fuchs Schmitt online te reserveren, zodat wij de jas voor u apart houden in de winkel. Zo kunt u bij ons in de winkel, op uw gemakt de jas passen en kunnen onze medewerkers u proffesioneel advies geven over het product en de maat. Daarnaast kunt u ook genieten van een heerlijk kopje koffie of thee bij ons in de winkel en in restaurant The Ritz!