John Miller Overhemd 5140873

Blauw
Deel dit artikel
Art.nr:
5140873 130
EAN:
8720293982464
Merk:

Omschrijving

John Miller Overhemd 5140873

Specificaties

100% CottonJohn Miller Shirts bij Konijnendijk Mode

Wie aan John Miller denkt, denkt aan luxe èn stijlvolle hemden. De luxe, ademende en kreukherstellende stoffen, zorgen dat je er de hele dag feilloos en stijlvol uitziet. Een juiste pasvorm is hiervoor ook absoluut noodzakelijk. Ook voor de mooiste dag van je leven hebben ze perfecte overhemden. Trouw je dit jaar? Dan kunnen wij voor het perfecte trouwoverhemd zorgen. 

Het merk John Miller Shirts
Het merk John Miller Shirts is onderdeel van de ''Van Winkel Fashion'' groep.'Van Winkel Fashion' bestaat sinds 1949, de oprichter Sjef van Winkel, stoorde zich aan de slappe boorden en onhandige knopen van de bestaande kledingmerken. Sjef van Winkel dacht ''Dit kan ik beter!'' zodoende heeft hij het familiebedrijf 'Van Winkel Fashion' opgericht. Het merk John Miller is ontstaan vanuit het Van Winkel Fashion Label Cotonissimo, dat garant stond voor luxe overhemden van 100% pure katoen geleverd door een Europese leverancier. in 1989 is de naam John Miller ontstaan met toevoeging van ''Original Cotonissimo'. in het voorjaar van 1995 is de toevoeging weggelaten en werd de merknaam John Miller. 

Van extra comfort tot luxe materialen
John Miller heeft prachtige materialen en stoffen in de collectie. Ze hebben ook het Hyperstretch overhemd: Deze overhemden zijn gemaakt van een luxe hyperstretch stof, die natuurlijk en zacht aanvoelt. Daarnaast stretcht deze stof alle kanten op, maar blijft het hemd wel mooi in model. De natural stretch wordt gemaak met een speciale weeftechniek van 100% katoenen stoffen. Het zorgt voor extra comfort en zachtheid, zonder het gebruik van elasthaan. Non-iron betekend strijkvrij. Deze overhemden dragen prettig dankzij de comfortabele, ademende 100% katoenen stof. Als je het overhemd ophangt na het wassen, hoeft deze niet gestreken te worden.

John Miller online en offline bij Konijnendijk Mode 
Wie aan John Miller denkt, denkt aan luxe en stijlvolle overhemden. Wij zijn trots dat we deze overhemden in de collectie hebben. De overhemden van John miller vindt u op de Business-afdeling van Konijnendijk Mode. Daarnaast is er ook een deel van de John Miller collectie te zien op onze website. U kunt via onze website ook overhemden reserveren van John Miller, zodat u deze op het gemak kunt komen passen bij ons in de winkel. Onze medewerkers staan dan voor u klaar om u van proffesioneel advies te voorzien, terwijl u ook van een lekkere kop koffie of thee kunt genieten.