Naar boven

Ana Alcazar Jurk

Delen
EAN:
2013009754056
Merk:

Omschrijving

95% polyester
5% metal

Ana Alcazar Damesmode

Achter het merk Ana Alcazar zitten twee zussen met jaren lange ervaring en doorzettingsvermogen. Tot in de late uurtjes waren de zussen nog aan het werk, zodat zij de volgende ochtend de kleding konden verkopen in een klein boetiekje. De zussen hebben gevoel voor mode, zijn creatief en hebben een duidelijke visie. Al sinds 1995 is dit terug te zien in de collectie jurken die de zussen elk seizoen weer ontwerpen. Kenmerkend voor het merk is het gebruik van patronen. Ana Alcazar is voor de modebewuste vrouw die zich zelfverzekerd en sexy wil voelen.

Gelegenheidskleding

Het merk Ana Alcazar is ook geschikt voor speciale gelegenheden. Door het gebruik van rijke stoffen, uitstekende kwaliteiten en bijzondere details ben je er zeker van dat je zal stralen tijdens een speciale gelegenheid. Andere merken voor gelegenheidskleding zijn onder andere: Joseph Ribkoff, Vera Mont en Frank Lymann.

Winkelmerk

Ana Alcazar is alleen verkrijgbaar bij ons in de winkel. Niet getreurd, want bij het vinden van een mooie jurk voor een speciale gelegenheid is deskundig advies vaak gewenst. Daarom staat er altijd een mode adviseur voor je klaar. Wil je er zeker van zijn dat een mode adviseur naar wens beschikbaar is? Maak dan gratis een afspraak voor een Personal Shopper. Konijnendijk Mode is in Zuid-Beijerland nabij Rotterdam. Parkeer gemakkelijk gratis voor de deur. Naast Ana Alcazar hebben wij nog meer dan 150 andere topmerken in onze winkel van 4000 m2!